Review: Dr. Hauschka lipgloss blackberry


De meeste van jullie zullen het merk Dr. Hauschka kennen van de crèmes, maar wisten jullie ook dat dit merk make-up in het assortiment heeft? Ik test voor jullie de lipgloss van Dr. Hausckha in de kleur blackberry.

Product

Ik vind de verpakking van het product er goedkoop uitzien, dit komt voornamelijk door de gouden opdruk. Het merk van de lipgloss, Dr.Hauschka, staat niet duidelijk vermeld. Het staat heel klein en onopvallend op de dop.

De lipgloss belooft je natuurlijke lipkleur te benadrukken en een lichte glans achter te laten. De gloss is gemaakt op basis van bijenwas, mangoboter en abrikozenpitolie. Dit belooft de lippen glad en soepel te houden.

Gebruik


De lipgloss breng je aan met een klein sponsje, dit werkt goed. Na een laag zie je meteen resultaat. Wat ik ook fijn vind is dat de dosering lipgloss op het borsteltje precies goed is, er zit geen dikke laag op.

Ik vind de geur van de Dr. Hauschka lipgloss heel apart. De lipglosses die ik normaal gesproken gebruik hebben geen geur of een lekkere zoete. Deze gloss ruikt een beetje apart, de geur doet me denken aan die van een dagcrème, maar dan niet echt lekker.

Resultaat


De lipgloss blijft redelijk lang zitten en plakt niet. Ook merk ik inderdaad dat deze gloss een verzorgende werking heeft. Mijn lippen voelen zacht en soepel aan, deze belofte komt het product in ieder geval na. De kleur lijkt vrij donker in het flesje, maar valt op de lippen wel mee en de glans is subtiel.

Product: Dr. Hauschka lipgloss blackberry
Prijs: €12,95

Pluspunten:
+ Fijn borsteltje
+ Gemakkelijk aan te brengen
+ Verzorgend

Minpunten:
– Lelijke verpakking
– Vreemde geur

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”4.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”6.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]