Review: Essence 2 in 1 volume mascara


Een dure mascara is niet altijd beter dan een goedkope. Daarom testte ik een goedkope mascara voor jullie, de Essence 2 in 1 volume mascara.

De Essence 2 in 1 volume mascara belooft me vooral veel volume te geven. De mascara heeft 2 borsteltjes, stap 1 is voor subtiel volume en stap 2 voor spectaculair XXXL volume. De vraag is natuurlijk of deze mascara de belofte waar maakt.

Product

De Essence 2 in 1 volume mascara is een mascara met 2 verschillende borsteltjes. De mascara heeft een vrolijke paarse huls met twee roze doppen. De huls is een stukje breder dan de doppen, waardoor je een soort telescoop effect krijgt. Op de mascara staat duidelijk aangegeven wat de 1e en wat de 2e look is. De borsteltjes hebben korte haartjes. De mascara heeft geen prettige geur, hij stinkt nogal. Gelukkig is de geur niet heel sterk.

Gebruik


Door de kleine, korte dop houdt het borsteltje niet zo fijn vast. De Essence mascara brengt redelijk makkelijk aan, maar mijn wimpers plakken wel aan elkaar. Met borsteltje nummer 1 krijg ik maar een heel dun laagje mascara op mijn wimpers, dat is zeker niet genoeg. Ik wil graag elke dag zo veel mogelijk volume, dus dit subtiele laagje mascara is aan mij niet besteed. Volume krijg ik met wel met borsteltje 2, alleen veranderen mijn wimpers wel een beetje in spinnenpootjes.

Resultaat


Voor zo’n goedkope mascara doet deze veel voor mijn wimpers. Ik stap dan ook best goedgehumeurd de deur uit. Maar in de loop van de dag lijken de spinnenpootjes wel steeds korter te worden. Zwarte korreltjes komen op mijn ooglid en onder mijn oog terecht. De mascara houdt het geen dag vol, dus dat valt behoorlijk tegen. Deze mascara zal dan ook niet mijn vaste mascara vervangen, want daarvoor vind ik hem zeker niet goed genoeg.

Product: Essence 2 in 1 volume mascara
Prijs: 3,29 euro

Pluspunten:
+ Geeft volume
+ Is niet duur

Minpunten:
– Blijft niet lang zitten
– Geeft een spinnenpootjes look

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.5″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.5″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.