Review: Essence nagellak Colour & Go Frozen Queen


Speciaal voor aankomende Kerst review ik een feestelijke zilveren Essence nagellak met de winterse naam Frozen Queen. Deze nagellak komt uit de Essence Colour & Go collectie en kost €1,29.

Product

Ik test de Colour & Go nagellak van Essence, ik heb kleur nummer 58, deze heet Frozen Queen. De nagellak zit in een klein potje met een simpel uiterlijk. Het product belooft snel te drogen en dankt daar dan ook de naam Colour & Go aan.

Gebruik


Het kwastje heeft een fijne grote en brengt de nagellak dankzij de platte kwast gemakkelijk op. Enig nadeel van de grote platte kwast is dat het opbrengen niet echt netjes gaat. De Essence nagellak is absoluut niet dekkend. Ik heb ruim 3 laagjes nodig voordat mijn nagels enigszins egaal gelakt zijn, maar dit zou misschien ook kunnen liggen aan de lichte kleur. De nagellak droogt wel snel, maar aangezien ik 3 laagjes gebruik en die alle 3 moeten drogen ben ik nog steeds best veel tijd kwijt

Resultaat


De Essence nagellak blijft helaas niet lang zitten, na 1 dag was de lak op sommige plekken al erg afgebladderd. Maar van de anderen kant, wat wil je voor die €1,29, voor dat geld verwachte ik ook niet veel. Kortom, de Essence nagellak is niet duur, droogt snel, maar blijft niet zo lang zitten.

Product: Essence nagellak Colour & Go nummer 58 Frozen Queen
Prijs:
€1,29

Pluspunten:
+ Goedkoop
+ Droogt snel
+ Fijn kwastje
Minpunten:
– Veel laagjes nodig
– Blijft niet lang zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”6.5″]