Review: Essence Stay All Day eyeshadow


De Stay All Day oogschaduw van Essence heeft als ondertekst long lasting eyeshadow, het lijkt me duidelijk wat deze oogschaduw beloofd! Daarom lees je hier mijn review van de Essence Stay All Day .

Product

De Essence Stay All Day eyeshadow beloofd zoals ik eerder al zei heel de dag te blijven zitten, omdat het een crème oogschaduw is vraag ik me af of het deze verwachtingen waarmaakt. Mijn ervaringen met crème oogschaduws zijn dat ze na een tijdje toch vervagen of in lijntjes gaan zitten. Ik test de bruintint 01 Coppy Right. De oogschaduw zit verpakt in een simpel rond potje met bruin, zwart  en zilvertinten.

Gebruik


De oogschaduw heeft een fijne textuur, het is een dikke crème substantie waardoor je de oogschaduw gemakkelijk kunt opbrengen. Ik heb de oogschaduw met mijn vinger opgebracht en dat ging heel goed. De pigmentie van de oogschaduw is prima en je kunt zelf kiezen hoe intensief je de kleur wilt hebben. Ik vind een donkere kleur mooier dus heb daarom meerdere laagjes opgesmeerd.

Resultaat


Ik vind de oogschaduw gemakkelijk in gebruik en daardoor heb je in een handomdraai mooi opgemaakte ogen, ik ben namelijk erg tevreden met het resultaat. Ik vind alleen dat dit product zijn belofte niet echt waarmaakt, de oogschaduw blijft lang zitten maar de hele dag haalt hij niet. Aan het eind van de dag zit het product niet meer egaal op mijn oogleden, maar meer in de lijntjes rondom mijn ogen.

Ik heb de Stay All Day eyeshadow van Essence ook een aantal keer als basis gebruikt onder een poederoogschaduw, hierdoor bleef het product langer zitten en was de kleur nog intensiever. Daarnaast vind ik de prijs/kwaliteit verhouding van dit product wel erg goed.

Product: Essence Stay All Day eyeshadow 01 Coppy Right
Prijs: €2,79

Pluspunten:
+ Makkelijk aan te brengen
+ Goede prijs/kwaliteit verhouding
+ Mooi resultaat

Minpunten:
– Komt belofte niet na
– Gaat in lijntjes rondom je ogen zitten
– Meer geschikt als basis dan oogschaduw

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.5″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.5″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.5″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.5″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.