Review: Gosh eyeliner Extreme Art


Voor de feestdagen is het vooral leuk om met glitter make-up te experimenteren. Ik heb daarom de glitterende Extreme Art eyeliner van Gosh getest. Hieronder kun je mijn review over dit product lezen.

Product

In de Gosh eyeliner Extreme Art met zilveren glitters zit 3 ml. Ik heb eerder al een zwarte variant van dit product gebruikt en als een dagelijkse eyeliner gebruiker kan ik zeggen dat deze eyeliner zeker een tijdje meegaat. De verpakking is doorzichtig, waardoor je de inhoud van het product al kunt zien. De eyeliner heeft een dun kwastje en de dop zit goed vast.

Gebruik


Net zoals elk andere eyeliner, moet je de Extreme Art op je ooglid aanbrengen. Omdat het zilveren glitters zijn, moet je de eyeliner meerdere malen opdoen voor een opvallend effect.

Eindresultaat


Als je een goed resultaat wilt met deze eyeliner, combineer de eyeliner dan met zwarte oogschaduw en zwarte eyeliner. Anders vallen de glitters niet op, tenzij je er extreem veel opdoet. De eyeliner blijft goed zitten en is ook weer makkelijk te verwijderen. Het enige echte nadeel van dit product is dat het tijdens het aanbrengen op mijn ogen in het begin soms brandde. Als je glitters op je ogen wilt hebben tijdens de feestdagen is de Gosh Extreme Art Eye Liner zeker een aanrader.

Product: Gosh Extreme Art Eye Liner
Prijs: €8,99

Pluspunten:
+ Brengt makkelijk op
+ Blijft goed en lang zitten
+ Makkelijk af te halen

Minpunten:
– Kan brandend gevoel geven bij gevoelige oogleden
– Na meerdere malen opdoen pas mooi effect

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”8.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.