Review: Gosh Mineral Waterproof Eye Shadow


De Gosh Mineral Waterproof Eye Shadow ligt al enige tijd in de schappen, deze oogschaduw is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Omdat ik erg benieuwd ben naar dit product heb ik de oogschaduw getest.

Product

De Gosh Mineral Waterproof Eye Shadow is een crèmeoogschaduw in de vorm van een stick. Ik vind de verpakking er strak uitzien. Deze is mooi zwart met zilveren tekst en een randje in de kleur van de oogschaduw. Daarnaast belooft de stick waterproof te zijn. Voor deze review heb ik de kleur 005 Gold getest.

Gebruik


Ik vind de oogschaduwstick van Gosh gemakkelijk in gebruik. Je kunt de oogschaduw rechtstreeks met de stick op je oog smeren en hebt geen kwastje nodig. Op mijn arm en op de stick leek de kleur erg veel glans te bevatten, maar dit valt op mijn ogen gelukkig wel mee.

De textuur van de stick is heel fijn, deze is zacht waardoor je niet veel kracht hoeft te zetten om deze op je ooglid aan te brengen. Daarnaast is de stick ook niet te zacht zodat je er vlekken mee maakt. Ik vind de geur van de oogschaduw een beetje vreemd en niet lekker ruiken.

Resultaat


Wanneer ik alleen de oogschaduwstick heb gebruikt zit deze aan het eind van de dag wel een beetje in de lijntjes rondom mijn ogen, maar het is minder erg dan ik van andere crèmeoogschaduw gewend ben. In vergelijking met andere crèmeoogschaduw vind ik dat de Gosh oogschaduw beter blijft zitten. Ook ben ik een keer door de regen gefietst met deze oogschaduw en deze vlekte daarna gelukkig niet. De belofte dat de Gosh stick waterproof is klopt dus.

Ik heb de stick ook een aantal keer als basis gebruikt en mijn make-up look afgemaakt met een bruine en gouden poederoogschaduw. In dat geval blijft mijn oogschaduw heel de dag goed zitten en heb ik er ook minder last van dat de oogschaduw in mijn lijntjes zit.

Ik vind de Gosh Mineral Waterproof Eye Shadow Stick een fijn product alleen gebruik ik het zelf liever als basis dan echt als oogschaduw. Als je de stick alleen als oogschaduw gebruikt vervaagt de kleur wat sneller en is deze ook minder intensief, dit zie je op de foto’s hierboven.

Product: Gosh Mineral Waterproof Eye Shadow Stick Gold
Prijs: €7,99

Pluspunten:
+ Makkelijk aan te brengen
+ Waterproof
+ Hele goede basis voor oogschaduw
+ Zachte textuur

Minpunten:
– Lichte kleur die snel vervaagt
– Gaat in lijntjes rondom je ogen zitten
– Vreemde geur

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]