Review: Herôme W.I.C. nagellak grijs


Deze grijze nagellak is van de Herôme nagellaklijn World Inspired Colours, ben je benieuwd naar het resultaat van de nagellak? Ik testte de grijze Herôme W.I.C. nagellak uit.

Product


De Herôme W.I.C. nagellaklijn bevat talloze kleuren en zo ook een grijze kleur. Ik was benieuwd naar de lak en daarom probeerde ik deze uit. De nagellak ziet er op het eerste gezicht niet heel bijzonder uit, het is een simpel nagellakpotje. Maar het gaat natuurlijk om de werking van de nagellak!

Gebruik

De nagellak brengt eenvoudig op, al moet je wel uitkijken dat er niet teveel tegelijk op het kwastje komt. Als dat zo is, zit de nagellak namelijk al snel aan de rand van je vingers. Het is dus ook bij deze nagellak verstandig om een heel klein randje van je nagels vrij te houden.

Resultaat


Het duurt een tijdje voordat de nagellak goed droog is, wat wel lastig is omdat je dan een tijdje stil moet zitten. Na één laag ziet de nagellak er al goed uit, maar wil je dat de nagellak goed gedekt is en niet doorschijnt, ga dan voor een tweede laag. Doe de tweede laag wel pas op als de eerste laag goed gedroogd is. Al met al een fijne lak, maar ik moet zeggen dat het vooral een voordeel is dat de W.I.C. lijn zoveel verschillende kleuren heeft.

Product: Herôme W.I.C. nagellak grijs
Prijs: €7,50

Pluspunten
+ Brengt makkelijk op
+ Mooie matte kleur

Minpunten
– Gaat snel aan de zijkanten van je nagels zitten
– Na paar dagen nieuw laagje nodig

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”6.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″ ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.