Review: Hunkemöller Sexy Lips Lipgloss

Review-Hunkemoller-Sexy-Lips-Lipgloss-header
Het is bijna Valentijn en daar horen natuurlijke mooi gekleurde lippen bij! Daarom heb ik voor deze review de Hunkemöller Sexy Lips Lipgloss getest.

Product

Eerlijk gezegd wist ik niet dat Hunkemöller naast lingerie ook make-up verkocht. Toen ik een tijdje geleden kerstinkopen ging doen viel mij oog ineens op het schap waarin allerlei lipproducten lagen. Omdat ik de kleine tube van de Sexy Lips Lipgloss 06 Coral er erg aantrekkelijk uit vond zien, heb ik besloten om deze mee te nemen voor een review.

Review-Hunkemoller-Sexy-Lips-Lipgloss-01
De Hunkemöller Sexy Lips Lipgloss ziet er op het eerste gezicht uit als een roze kleur met een heleboel glitters. De verpakking is doorzichtig, heeft een zwarte dop en is vol gedrukt met zwarte tekst. Het product belooft mij maar 1 ding en dat is glanzende en onweerstaanbare lippen. Mijn interesse werd verder gewekt toen ik het dopje open draaide, ik rook namelijk de zoete geur van aardbeien.

Gebruik

Review-Hunkemoller-Sexy-Lips-Lipgloss-02
Tijdens het gebruik van de Hunkemöller Sexy Lips Lipgloss viel mij direct op dat je het product gelijk op je lippen kunt smeren. Persoonlijk vind ik dit erg handig omdat ik niet echt een fan ben van applicators. Daarnaast kon ik dankzij het kleine gaatje, direct de juiste hoeveelheid van de lipgloss aanbrengen. Wat mij verder opviel was dat ik gelijk te maken kreeg met een dik en plakkerig goedje. Toch kon dit voor mij de pret niet bederven, ik vond namelijk dat mijn lippen er prachtig uitzagen.

Review-Hunkemoller-Sexy-Lips-Lipgloss-03

Resultaat

Toen ik mijn lippen van dichtbij ging bekijken, zag ik dat ze een roze kleur hadden met een combinatie van glans en glitters. Ik was daarom ook blij om te zien dat het pigment van de Hunkemöller Sexy Lips Lipgloss niet verdween toen ik het aanbracht.

Review-Hunkemoller-Sexy-Lips-Lipgloss-04
Helaas ging de tint na ongeveer 1 uur wel weg, waardoor mijn mond er verder uitzag als een glanzende boel. Dit vond ik er persoonlijk nog steeds wel mooi uitzien. Na 2 uur dragen was het product wel echt verdwenen en moest ik het opnieuw smeren. Voor mij was het enige echte nadeel de extreme plakkerigheid. Als het hard waait en je vrij lang haar hebt, kun je dit product maar beter niet dragen.

Als ik de prijs en kwaliteitverhouding vergelijk ben ik zeer tevreden. De lipgloss is vrij goedkoop, maar zorgt er wel voor dat het zijn belofte waarmaakt. De Hunkemöller Sexy Lips Lipgloss gaf mij inderdaad voor een korte periode glanzende en onweerstaanbare lippen.

Hunkemöller Sexy Lips Lipgloss

Variant: 06 Coral
Prijs: 3,99 euro

Voordelen:
+ Mooie glans en glitters
+ Zoete geur
+ Mooi pigment

Nadelen:
– Plakkerigheid
– Verdwijnt na 2 uur

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”9.0″]