Review: Nivea BB Cream


Ben jij ook nieuwsgierig naar de Nivea BB Cream? In dit artikel review ik namelijk een van de meest besproken producten op beautygebied. Deze keer kun je mijn ervaring met de Nivea BB Cream lezen.

Product

De BB Cream 6 in 1 Egaliserende Dagcrème is een van de nieuwste producten van Nivea en is sinds kort in de winkel te koop voor 9,49 euro. Het is alleen verkrijgbaar in de tinten light en medium met de hoeveelheid van 50 milliliter.

De Nivea BB Cream wordt omschreven als een alles-in-één crème met een direct effect voor een perfecte huid. Het product belooft met zijn zesvoudige werking de huid te hydrateren, egaliseren, camoufleren, verzachten, beschermen en te laten stralen. Het product zit in een witte tube en de kleur van de cream is zichtbaar op de dop. Verder staat de verpakking vol geschreven met beloftes en krijg je kort een gebruiksadvies.

Gebruik

Zoals de Niveau BB Cream voorschrijft heb ik het product ‘s ochtends na het douchen zachtjes op mijn gereinigde huid in gemasseerd. Hierbij viel het mij op dat de crème de bekende Nivea geur heeft. Tijdens het gebruik merkte ik al snel op dat de beloftes voor mijn huid in ieder geval ver van juist waren.

Van te voren had ik expres de kleur light gekozen omdat mijn huidskleur vrij wit is. Toen ik het product eenmaal aanbracht voelde ik al snel de dikke textuur, want ik kon de crème amper uitsmeren. Nadat al snel bleek dat de kleur afschuwelijk donker was voor mijn huid, durfde ik mezelf amper in het daglicht te vertonen. Daarnaast kon ik BB cream niet eens goed verdelen over mijn gezicht omdat het erg snel intrekt. Uiteindelijk kreeg ik last van enorme vlekken waardoor mijn huid heel lelijk werd.

Resultaat


Ik ben totaal niet te spreken over de beloftes van de Nivea BB cream. Het product moet zorgen voor een perfecte huid maar creëerde bij mij juist het tegenovergestelde. De tint light is ook ver van licht te noemen, want het leek eerder op een kleur die je gebruikt om te zelfbruinen. De veelbelovende verpakking ziet er interessant uit maar de inhoud deed voor mij totaal niets goed. Het enige pluspuntje is de goedkope prijs, maar daar blijft het dan ook wel bij. Kortom, ik had hele hoge verwachtingen maar er is er geen een uitgekomen.

Nivea BB Cream

Prijs: 9,49 euro

Voordelen:
+ Goedkoop

Nadelen:
– Vlekt
– Donkere kleur
– Niet goed smeerbaar
– Dikke textuur
– Komt beloftes niet na

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”1.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”1.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”1.0″]