Review: NYC oogschaduw IndividualEyes


Het is erg lastig om een goedkope oogschaduw te vinden met een goede kwaliteit. Oogschaduw NYC IndividualEyes heeft in ieder geval een scherpe prijs, maar is de oogschaduw ook goed? Hier vind je een review over NYC IndividualEyes custom.

Hoogstwaarschijnlijk ligt er in het Kruidvat filliaal bij jou in de buurt in nieuw cosmeticamerk in de schappen. NYC, oftewel New York Colour, is een Amerikaans merk met scherpe prijzen, zo kost de oogschaduw NYC IndividualEyes compact maar 4,99 euro.

Product

NYC oogschaduw IndividualEyes is een all-in-one oogschaduw. Naast de 4 kleuren oogschaduw krijg je een lichtreflecterende illuminator en een primer, die ervoor zorgt dat de make-up langer blijft zitten. Ook bevat het doosje een tweezijdige sponsapplicator.


Door het platte formaat van NYC oogschaduw IndividualEyes past het makkelijk in mijn make-uptasje en het doosje heeft een simpel maar leuk design. Aan de achterkant zit een boekje dat uitlegt hoe je de oogschaduw moet aanbrengen. NYC IndividualEyes custom compact is er in verschillende varianten, zo is er een doosje met kleurtinten voor blauwe ogen, maar ook voor groene en blauwe ogen.

Stappenplan

  • Bedek de hele ruimte tussen je wimpers en je wenkbrauwen met de primer.
  • Doe de all over lid oogschaduw op je ooglid.
  • Teken op de arcadeboog een lijntje met de donkerste crease/contour oogschaduw.
  • Breng de lichtere crease/contour oogschaduw aan boven de arcadeboog.
  • Maak de look af met de highlighter of de illuminator.

Gebruik

Tijdens het review gebruik ik het doosje van NYC oogschaduw IndividualEyes voor blauwe ogen. De oogschaduw dekt heel erg moeilijk en de ruwe sponsapplicator helpt hier niet echt bij.

Resultaat

Een kwartier na het aanbrengen van NYC oogschaduw IndividualEyes vlekte het al en na ongeveer 3 uur was er niets meer van de oogschaduw te zien. Als ik de hele dag moet werken, mag ik toch verwachten dat mijn make-up enigszins goed blijft zitten.

Product: NYC oogschaduw IndividualEyes
Prijs: 4,99 euro

Pluspunten
+ Scherpe prijs
+ Prettig formaat
+ Alles in een formule

Minpunten
– Weinig dekking
– Ruwe applicator
– Vlekt snel
– Niet langdragend

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”3.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”3.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”5.0″ ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.