Review: Pieces nagellak Vernish Brown


Oranje nagellak is niet alleen leuk met Koninginnedag, maar ook voor het dagelijks leven. En wist je dat het accessoiresmerk Pieces ook nagellak verkoopt? Vandaag review ik de Pieces nagellak Vernish Brown.

Product


De nagellakjes van Pieces kosten 2,95 euro per stuk, lekker goedkoop dus. De kleur die ik gebruik, draagt de naam Vernish Brown, dat vind ik erg apart want het is knaloranje.

Het flesje heeft een leuk uiterlijk, alleen ben ik zelf niet zo’n fan van een vierkante dop. Daardoor krijg je namelijk altijd het effect dat de dop niet goed aansluit op het flesje, zoals je ziet op de foto.

Gebruik


Pieces nagellak Vernish Brown smeert makkelijk en is erg dekkend, ondanks de ronde kwast. Na twee laagjes zijn mijn nagels al helemaal bedekt. Wat ik wel een nadeel vind, is de vierkante dop. Zo’n dop ligt niet prettig in je hand tijdens het lakken.

Resultaat


De nagellak ziet er leuk uit en heeft echt een hoogglans. Na een dag was er wel een stukje nagellak van mijn pink af, maar omdat Pieces nagellak Vernish Brown zo dekkend is, is dit makkelijk bij te lakken. Dus, weinig geld, maar wel nagellak nodig? Koop de nagellak van Pieces!

Product: Pieces nagellak Vernish Brown
Prijs: 2,95 euro


Pluspunten
+ Goedkoop
+ Dekt goed
+ Glans
+ Smeert makkelijk

Minpunten
– Vierkante dop
– Niet langdragend

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”9.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”4.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”5.0″ ]