Review: The Body Shop All In One BB Cream


Ben jij ook op zoek naar de perfecte BB Cream? Deze keer heb ik The Body Shop All In One BB Cream getest. In deze review lees je of dit product een aanrader is.

Product

The Body Shop All In One BB Cream is een vrij nieuw product en is verkrijgbaar in een tube van 25 milliliter. De crème kost 13,00 euro en je kunt kiezen tussen 3 verschillende tinten, namelijk voor de lichte, licht getinte of donkere huidskleur.

De BB Cream van The Body Shop claimt een meesterlijk make-up en gezichtsverzorgingsproduct te zijn. Het product belooft met zijn pigmenten te zorgen voor een perfecte match met de huid voor een glad en natuurlijk ogend resultaat. Het schijnt ook een lichte formule te zijn met een 24 uur lang vochtregulerende werking. De BB Cream zit in een zilveren kleine verpakking met een zwarte dop. De omhulling staat vol met ingrediënten, maar een gebruikersadvies ontbreekt.

Gebruik


Helaas ontbreekt bij The Body Shop All In One BB Cream een advies over het aanbrengen van het product. Daarom heb ik het aanbrengen op dezelfde wijze gedaan als bij de eerder geteste Nivea BB Cream. Waar ik als eerste een beetje van op keek was de witte crème die uit de tube verscheen. Dit was een enorm verschil met het product van Nivea waar ik gelijk een foundation idee kreeg. Daarnaast vond ik de crème van The Body Shop wel een vreemd geurtje hebben die ik niet echt kon plaatsen.

Toen ik de BB cream 02 voor de licht getinte huid aanbracht voelde ik al snel de fijne lichte textuur, want het product was lekker smeerbaar. Helaas bleek de witte kleur al snel te veranderen in een soort van oranjeachtige tint waardoor het natuurlijk ogende resultaat niet verscheen. Toch vond ik de cream van The Body Shop wel een stuk fijner op mijn huid aanvoelen dan de dikke textuur van Nivea, het trok ook snel in mijn huid. Jammer vind ik wel dat de All In One BB Cream voor mij niet dekkend genoeg is om oneffenheden te verbergen.

Resultaat

Ik ben best te spreken over de All In One BB Cream van The Body Shop. Het product bevat zeker een fijne lichte formule die op je huid prettig aanvoelt, alleen de perfecte match met de huid klopt voor mij niet. Misschien had ik beter kunnen kiezen voor de 01 tint voor een lichte huid, maar ik betwijfel of de oranje kleur dan ook niet verschijnt. Verder vond ik het goed smeerbaar, maar ontbrak voor mij het egaliseren want een aantal oneffenheden op mijn huid waren nog zichtbaar.

Daarnaast vind ik het jammer dat op het product niets staat over het aanbrengen van de crème, dit had Nivea wel goed gedaan. De vertrouwde Nivea geur vond ik ook lekkerder ruiken dan het vreemde luchtje dat ik rook bij het product van The Body Shop. Al met al zal ik de All In One BB Cream van The Body Shop qua beloftes van het product eerder aanraden dan de 6 in 1 Egaliserende Dagcrème van Nivea.

The Body Shop All In One BB Cream

Prijs: 13,00 euro

Voordelen:
+ Goedkoop
+ Goed smeerbaar
+ Lichte textuur
+ Trekt snel in

Nadelen:
– Geen natuurlijk ogend effect
– Egaliseert niet helemaal
– Vreemd geurtje
– Gebruikersadvies ontbreekt

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”2.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”4.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”4.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”4.0″]