Review: Yves Saint Laurent lipgloss


Yves Saint Laurent heeft veel mooie make-up producten, zo ook de verschillende kleuren lipgloss. Ik heb de Golden Gloss van Yves Saint Laurent uitgetest, omdat ik benieuwd was!

Product

De Golden Gloss van Yves Saint Laurent is er in verschillende kleuren, Golden Peony is de kleur die ik heb uitgeprobeerd. De lipgloss van Yves Saint Laurent belooft veel glans, gouden glitters en de geur van mango.

Gebruik


De lipgloss is eenvoudig aan te brengen, dit komt door het kleine kwastje dat eraan zit. Vaak heeft een lipgloss een sponsapplicator, maar soms dus ook een kwastje. Qua gebruik is het gewoon wat je zelf het fijnst vindt, ik vind zowel een sponsapplicator als een kwastje prettig werken.

Resultaat


Ik moet zeggen dat het resultaat echt heel mooi is! De lipgloss geeft heel veel glans, maar ook veel glitter. Aan de belofte houdt de lipgloss van Yves Saint Laurent zich dus wel, maar zelf vind ik de glitters iets teveel van het goede. De glitters zijn namelijk heel opvallend en ik vind het mooier als de glitters subtiel zijn.

Product: Golden Gloss van Yves Saint Laurent
Prijs: €26,56

Pluspunten
+ Veel glans
+ Blijft lang zitten
+ Veel kleur

Minpunten
– Plakt
– Veel glitter

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.5″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″ ]