Rode lippenstiften voor Sinterklaas


Ben jij net als Zwarte Piet fan van gekleurde lippen? Speciaal voor Sinterklaas staan hieronder een aantal rode lippenstiften die deze feestdag extra bijzonder kunnen maken.

Rood bestaat in veel tinten en daarom zijn er ook ontelbare rode lippenstiften te koop. Naar mijn mening zijn rode lippen ideaal voor een speciale dag. Daarom heb ik 5 verschillende rode lippenstiften voor Sinterklaas op een rijtje gezet.

Rimmel


Supermodel Kate Moss werkt samen met Rimmel voor een lippenstift collectie en ook de Lasting Finish Lipstick in kleur 001 hoort hier bij. Voor 9,49 euro bestaat deze lippenstift in een mooie rode tint die ook nog eens goed betaalbaar is.

MAC


Als je dol bent op roodbruin dan kan je kiezen voor de Viva la Glam lippenstift van MAC. Het product belooft je namelijk lippen met enorme aantrekkingskracht, ik ben benieuwd of dit klopt met een prijs van 18,50 euro.

Lancôme


Als je houdt van verschillende kleuren rood dan kun je misschien de L’Absolu Rouge van Lancôme proberen. Deze collectie bestaat namelijk uit 36 verschillende tinten waarin de passievolle kleur is verwerkt. Zelf ben ik dol op de 152 Rouge Mars en 134 Idole, helaas is de prijs van 30,00 euro wel een beetje duur.

Guerlain


Hoewel ik bekend ben met de Guerlain Rouge G L’Extrait vloeibare lippenstift, trekt de KissKiss lippenstift van 30,00 euro mij meer aan. Vooral de kleur 523 Exces de Rouge lijkt mij erg mooi en is een stuk goedkoper dan het product uit mijn video review.

Dior


Wie zichzelf graag in de watten legt kan kiezen voor de Rouge Dior Lipstick in bijvoorbeeld de kleur 999 Ara. Je moet voor deze lippenstift wel even in de buidel tasten, om jezelf te verwennen heb je namelijk 33,50 euro nodig.