Een sixpack binnen enkele minuten


Een strak modellenbuikje, dat willen wij allemaal wel toch? Gelukkig kun je met make-up bijna alles voor elkaar krijgen en zelfs een sixpack binnen enkele minuten creëren.

Het is nog steeds winter en lijkt het mij sterk dat je nu naar het strand gaat om te gaan zonnen. Daarom kun je nu alvast oefenen om een sixpack te maken. Als je van plan bent om alleen te gaan zonnen en je bent onzeker over je buik, dan kun je de illusie wekken dat je iets slanker bent. Kortom, haal je make-up doos maar uit de kast, want hieronder kun je zien hoe je een sixpack krijgt.

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15117″]

Het is belangrijk om goed rechtop te staan als je de make-up aanbrengt op je buik. Gebruik een poeder die 2 tinten donkerder is dan je eigen huid. Dit doe je op de zijkanten van je buik, waar een sixpack meestal begint. Breng het aan, totdat je een soort van schaduw hebt gecreëerd.


Als je dit hebt gedaan, is het tijd om de blokjes te maken. Ga horizontaal langs je buik en maak 2 dunne lijnen met dezelfde poeder. Een lijn boven je navel en een horizontale lijn bij je navel. Uiteindelijk neem je een matte poeder met de kleur van je eigen huid en breng je dit aan over je hele buik.

Dit is natuurlijk voor de mensen die zich echt vervelen en dit een keer willen proberen. Want als je goed kijkt, zie je dat de sixpack redelijk nep is. Wat vind jij ervan? Ga jij dit ook een keer proberen?