Sloggi 25 jaar feelgood ondergoed

feelgood ondergoed
Met mooi ondergoed voelen we ons aantrekkelijk en sexy. Als je ’s ochtends na het douchen je mooiste lingerie aantrekt, voelt het als een goed verborgen geheimpje onder je kleding waar je de hele dag blij van wordt. Zeker als het niet alleen mooi is, maar ook nog eens comfortabel. Sloggi heeft dit allebei, het draagt heerlijk vanwege de zachte kwaliteit katoen en het oogt sexy door het mooie ontwerp.

Al 25 een begrip in de lingeriewereld

Sloggi is al 25 jaar een begrip in de lingeriewereld. Ooit zijn ze begonnen met comfortabele, elastische slips. Nu brengen zij een complete collectie dames- heren- en kinderondergoed op de markt.

Zij hebben verschillende dameslijnen in hun collectie. Zo zijn er sportieve setjes te verkrijgen, maar ook de liefhebbers van spannende lingerie kunnen bij Sloggi terecht. Allemaal met hetzelfde comfort en dezelfde elastische kwaliteit.

Voor mannen heeft Sloggi comfortabele ondershirts in de collectie die zelfs na vele keren wassen en drogen nog strakke boorden hebben. Niets zo armoedig bij een goed geklede man als het lubberend boord van een ondershirt.

Kinderen dragen het allerliefst ondergoed en kleding dat lekker zit en comfortabel aanvoelt op de huid. Een kriebeltrui – hoe mooi hij ook is – blijft in de kast liggen. Daar hoef je met Sloggi niet bang voor te zijn. Het speciale katoen voelt heerlijk aan op een teer kinderhuidje, ze zullen het met plezier dragen.

Nieuwsgierig? Neem eens kijkje bij Sloggi bij Berden

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe zomercollectie van dit comfortabele lingeriemerk? Neem dan eens een kijkje bij Sloggi bij Berden. Zij hebben de gehele collectie in hun assortiment. Binnen een paar muisklikken heb jij je ondergoedgarderobe voor komend seizoen bij elkaar geshopt. Aangezien ze de gehele collectie op voorraad hebben, heb jij je nieuwe lingerie snel in huis.