Tatoeage aan de binnenkant van je lip


Als je een stoere tatoeage wilt, dan kun voor een tatoeage gaan die aan de binnenkant van je lippen zit. Hieronder vind je inspiratie voor een tatoeage aan de binnenkant van je lip.

Een tatoeage aan de binnenkant van je lip wordt hetzelfde aangebracht als een tatoeage die op je pols of achter je oor zou zitten. Het enige nadeel aan de tatoeage die aan de binnenkant van je lippen zit, is dat je minder strakke lijnen krijgt en dat het na een tijd gaat vervagen. Voor een mooi resultaat moet je deze tatoeage ook een paar keer laten tatoeëren. Net zoals elk ander tatoeage, moet je er goed mee omgaan. Het is belangrijk om goed te spoelen, nadat je hebt gegeten of gerookt. Dit moet om zo infecties en dergelijke te voorkomen.

De meeste tatoeages die aan de binnenkant van de lip worden getatoeëerd, is een woord of een klein simpel design. Je kunt er namelijk niet veel inzetten, omdat je daar niet zoveel ruimte hebt en het lastig is om een ingewikkeld design te tatoeëren.

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15095″]


De binnenkant van je lip is zeker een originele plek om een tatoeage te zetten, maar het valt niet op tenzij je er heel de tijd mee loopt te pronken. Daarnaast lijkt het mij echt pijnlijk om het erin te zetten. Het ziet er wel heel gaaf uit, maar ik zou het zelf nooit doen. Wat vind jij van een tatoeage aan de binnenkant van je lip?

Foto’s via Tattoodonkey en Weheartit