Nog een vrouw die op Barbie wil lijken

Vrouw die op Barbie wil lijken
Er zijn heel wat vrouwen die op een levensechte Barbie willen lijken. Na Valeria Lukyanova en Lhouraii Li heeft nu ook Blondie Bennett als doel om net zoals Barbie te worden.

De 38-jarige Blondie Bennett uit Californië wil niets liever dan op Barbie lijken. Als tiener blondeerde ze haar haren en kleedde ze zich al als Barbie, maar ongeveer 8 jaar gelden besloot ze om er helemaal voor te gaan. Inmiddels heeft ze 5 borstvergrotingen gehad en is haar cupmaat uitgegroeid tot JJ. Daarnaast heeft ze ook meerdere keren Botox laten injecteren, haar lippen verschillende malen laten opspuiten, een liposuctie gehad en haar billen laten liften.

Blondie Bennett Barbie

Naast het uiterlijk van Barbie wil Blondie Bennett ook qua innerlijk op de pop lijken. Volgens de vrouw maakt Barbie zich nergens druk om en is winkelen het enige wat ze doet. Om net zo hersenloos als de pop te worden is Blondie gestart met hypnose. Hierdoor heeft ze inmiddels een zeer slecht geheugen gekregen en is voortdurend verward.

Blondie Bennett werkte ooit als imitator Barbie in speelgoedwinkels, maar daar is ze al jaren mee gestopt. Haar operaties en behandelingen worden dan ook gefinancierd door sugar daddies, die haar betalen om naaktfoto’s te zien.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”22415″]