Vrouwen die op Barbie willen lijken


Barbie als favoriet stijlicoon, ik moet er niet aan denken! Maar toch zijn er genoeg vrouwen die deze dame als hun grote voorbeeld zien en er alles voor over hebben om op Barbie te lijken.


Charlotte Hothman uit Manchester heeft allerlei plastische ingrepen ondergaan om zoveel mogelijk op Barbie te kunnen lijken. Zo heeft ze haar neus en lippen laten doen. Verder gaat haar geld ook op aan kleding zodat ze nog meer gelijkenis met deze beroemde pop kan vertonen. Alleen vind ik het haar niet heel goed gelukt.


Dit Russische model lijkt veel beter op Barbie dan Charlotte Hothman. Hoewel deze dame goed te vinden is op internet, ontbreekt alle informatie over haar. Hierdoor ga ik me afvragen in hoeverre ze bestaat. Maar echt of niet, ze doet me sowieso erg denken aan Paris Hilton!


Er is nog een dame die erger op Barbie lijkt, dan het Russische model wat ik het net over had. Dit is  namelijk het Oekraïense model Valeria Lukyanova waar we al eerder aandacht aan hebben besteed.

Wil je zelf ook graag door het leven gaan als een Barbie? Dan heb je vast iets aan de volgende make-up tutorial.

Foto’s via Buzzfeed en Oddee