8 keer bodylotion


De winter komt in zicht en daarom is het tijd om je huid extra te verwennen. Het koude weer kan invloed op je huid hebben en dan is het verstandig om je een paar keer per week lekker te verwennen met wat bodylotion. Hieronder heb ik 8 keer een bodylotion voor je neergezet.


Vaseline

Heb je last van een droge of trekkerige huid? Ga dan voor de Intensive Rescue Bodylotion van Vaseline. Deze hydraterende bodylotion kost €4,97.

Dove

De bodylotion van Dove is €5,95 en is geschikt voor dagelijks gebruik. Dankzij het Nutri-Serum blijft je huid 24 uur gehydrateerd.

Nivea

In dit rijtje mag de classic Nivea Crème uit het bekende blauwe blik natuurlijk niet ontbreken. Deze bodylotion bestaat inmiddels alweer 100 jaar en blijft mateloos populair. De geur is fijn, de crème smeert goed uit en de prijs is helemaal geweldig. Een blik van 150 ml kost maar €2,39. Een bodylotion waar ik erg tevreden over ben is de Happy Time Body Lotion, ook van Nivea. Dit product is geschikt voor een normale huid en geeft je een fris gevoel. Ik vind vooral de geur erg lekker en de bodylotion smeert ook goed uit. De Happy Time Body Lotion kost €4,99.


Kruidvat

De Body Fruit lijn van de Kruidvat bevat ook een aantal goede bodylotions- en butters. Ze ruiken erg lekker en zijn ook nog eens fijn geprijsd. Hierboven zie je de Body Butter Coconut & Shea Butter die €2,49 kost en de Cranberry & Pomegranate bodylotion van €2,29.

Zwitsal

Wil je echt een zacht huidje hebben? Gebruik dan de bodylotion van Zwitsal van €5,75. Deze bezorgt je niet alleen een super zachte huid, maar ruikt ook nog eens heel aangenaam.

Clinique

Wil je ondanks de winter toch een mooie bruine kleur hebben. Clinique heeft een speciale Self-Tan bodylotion die je huid verzorgt en voorziet van een bruin tintje. De Self-Tan bodylotion kost €23,30.

Wat is jouw favoriete bodylotion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.