Antwoord op vragen over haar en kapsels


Hoe vaak per week kun je het best je haren wassen? Hoe voorkom je haaruitval? En wat moet je doen als je haar te donker is geverfd? Hier lees je het antwoord op al jou vragen over haar en kapsels!

Hoe kan ik mijn haar voller laten lijken?

Als je fijn haar hebt, kun je het beter wat korter laten knippen. Zo breng je namelijk meer volume in je haar. Als je je lange lokken liever wil behouden, dan raad ik het aan om wat subtiele high lights aan te brengen. Door high lights aan te brengen, lijken je lokken volumineuzer. Geverfd haar voelt ook nog eens dikker aan.

Hoe vaak per week kan ik het best mijn haren wassen?

Net zo vaak als je jezelf wast. Veel vrouwen denken dat het slecht is om iedere dag je haren te wassen, maar dit is een fabeltje. Tegenwoordig zijn shampoos zo mild en verzorgend, dat je haar niet uitdroogt van veel wasbeurten.

Hoe kan ik mijn haar lang laten groeien?

Het lukt sommige vrouwen niet om hun haar lang te laten groeien. Dit komt door de gespleten haarpunten die constant tevoorschijn komen. Een bezoekje aan de kapper is dan niet overbodig en kort haar is dan weer het gevolg. Als je je haar lang wil laten groeien, is een aangepaste shampoo en verzorging noodzakelijk. Koop dus een shampoo en haarverzorgingsproducten die je lokken beschermen tegen gespleten haarpunten. Je zult zien dat je minder vaak naar de kapper hoeft, waardoor je sneller lang haar hebt.

Hoe krijg ik verzorgd haar zonder het elke  morgen te wassen?

Als je ’s morgens geen tijd hebt op je lokken te wassen, kun je het altijd in een nonchalante knot doen. Kies daarnaast voor een leuke haaraccessoire zoals een diadeem of haarband en niemand ziet dat jij je haar niet gewassen hebt! Is je haar vet? Doe er dan wat babypoeder of droogshampoo in. Je haar leeft hier weer helemaal van op!

Ik heb mijn haar geverfd maar het is de donker. Wat moet ik doen?

Als je haar te donker is geverfd, kun je een lichtblonde verf kopen die je haar 1 tot 2 tinten lichter maakt. Als je haar een rode ondertoon gekregen heeft, moet je nooit een blonde tint gebruiken. De kans dat je oranje wordt, is dan namelijk erg groot! Als je haarkleur nu een rode gloed heeft, kun je beter kiezen voor een askleur.

Hoe verminder ik mijn haaruitval?

Je kent het wel, haren in het doucheputje, op je kleding en in je borstel. Gezien je meer dan 100 haren per dag verliest, is dit heel normaal. Geen reden tot paniek dus! Veel vrouwen hebben last van haaruitval en je kunt er niks aan doen. Rond de lente en herfst verliezen wij, net als dieren, al helemaal veel haren. Als je echt te veel plukken verliest, dan kun je altijd een anti-haaruitval-middel kopen.

Hoe kan ik mooie krullen creëren met stijl haar?

Er zijn heel veel manieren om krullen te creëren. Helaas blijven deze krullen meestal maar een paar uurtjes zitten. Je zal het misschien raar vinden, maar een permanent is de oplossing voor perfecte krullen. Hiermee bedoel ik natuurlijk niet zo’n oma permanentje met kleine krulletjes, maar een die is gebaseerd op de nieuwste technieken. Deze toveren je stijlen lokken om tot grote en golvende krullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.