Beauty tips voor als je weinig tijd hebt


Iedereen kent het wel, een dag heeft af en toe gewoon niet genoeg uren. We komen dan ook vaak tijd te kort op schoonheidsgebied. Daarom staan hieronder een aantal beauty tips voor als je weinig tijd hebt.

Haar wassen

Was je haar met een shampoo en conditioner in één. Dat scheelt behoorlijk veel tijd! Zorg er wel voor dat je een goede formule uitkiest, want sommige werken totaal niet. Wanneer je dit niet prettig vindt, kun je ook na de douchebeurt een conditioner spray in je haar sprayen.

Geen tijd om je haar te wassen?

Wanneer je last hebt van vet haar, kun je het beste gebruik maken van talkpoeder. Het is de ideale oplossing tussen twee wasbeurten door of als je geen tijd hebt om je haar te wassen. De talk zorgt ervoor dat oliën in het haar bij de hoofdhuid worden opgenomen en zorgt ervoor dat de vettige uitstraling verdwijnt. Strooi een kleine hoeveelheid poeder langs de kruin van je hoofd en wrijf het in. Je kunt het ook op je vingertoppen aanbrengen en daarna op je hoofdhuid masseren. Wil of kun je geen talkpoeder gebruiken? Dan kan je kiezen voor een droogshampoo, hier zitten alleen meer chemicaliën in verwerkt.

Last van wallen?

Heb je last van wallen, gebruik dan aambeienzalf om ze weg te werken. Hier zet je vast je vraagtekens bij! Tenminste dat had ik wel. Aambeienzalf is bedoeld om gezwollen weefsel te laten krimpen, daarom werkt het ook erg goed op dikke ogen. Breng een kleine hoeveelheid aan op het gezwollen gebied onder de ogen en zorg ervoor dat er niets in je oog zelf terecht komt! Dit is een snelle oplossing als je geen tijd hebt voor schoonheidsmaskers, rollers of plakjes komkommer.

Drogen van nagels

Dit is echt mijn grootste dilemma! Ik wil altijd graag mijn nagels lakken, maar ik ben nogal ongeduldig. Ik kan niet wachten tot mijn nagels gedroogd zijn waardoor ik altijd vlekjes krijg. Deze tip is voor mij dus een echte nieuwkomer! Je kunt namelijk het beste net gelakte nagels in een kom met ijswater stoppen. Je nagellak moet wel eerst ongeveer 2 minuten door de lucht zijn gedroogd. Vervolgens moet je ongeveer 3 minuten met je handen in ijswater, hier worden je nagels sneller hard van.

Er zullen vast wel meer handige beauty tips zijn voor als je weinig tijd hebt. Ik ben dan ook benieuwd of jullie nog tips weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.