Beautyblogger Patty


Jullie hebben al een aantal artikelen van mij kunnen lezen, daarom wordt het tijd dat ik me aan jullie voorstel. Mijn naam is Patty en ik ben beautyblogger voor Beautyblog. Ik vind het helemaal te gek dat ik voor jullie mag bloggen en ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn artikelen te lezen!

Waar bestaat jouw dagelijkse make-up uit?
Eerlijk gezegd ben ik nogal een saaie make-up gebruiker. Eens in de zes weken laat ik mijn wimpers verven, waardoor het er uit ziet alsof ik mascara op heb. Daar bovenop gebruik ik bijna altijd wel mascara en heel af en toe eyeliner.

Ik neem mezelf altijd voor om vaker eyeliner op te doen, omdat ik dat leuk vind staan maar vaak heb ik daar ’s ochtends geen tijd voor. Met feestjes probeer ik wel meer uit te pakken en doe ik bijna altijd eyeliner op.

Waar koop jij je make-up?
Mijn make-up koop ik meestal bij de Kruidvat, maar je vindt ook producten van de Hema of de Etos in mijn beautybag. Op dit moment ben ik fan van de mascara van Maybelline, maar dat kan zo weer veranderen. Ik ben eigenlijk niet echt trouw aan één merk.

Wat is je favoriete beautyproduct?
Mijn favoriete beautyproduct is mascara omdat je daardoor een open uitstraling krijgt en er vaak minder moe uitziet. Daarnaast hebben mijn lippen absoluut verzorging nodig, daarom gebruik ik daarvoor Purol of lipverzorging van La Roche-Posay.

Welk product mag in geen enkel make-up tasje ontbreken?
Mascara, omdat het er dus voor zorgt dat je een open uitstraling krijgt en er minder moe uit ziet. Daarnaast vind ik een tandenborstel en tandpasta ook vrij noodzakelijk, al zijn dat natuurlijk geen make-up producten.

Wat is je ergste beautyflater?
Toen ik in de eerste zat, had ik met mijn beste vriendinnetje van toen afgesproken dat we met alleen de witte kant van de mascara naar school zouden komen. Uiteindelijk durfde zij het niet aan en liep ik in mijn eentje voor gek. Gelukkig had iemand mascara mee zodat ik het snel weer zwart kon maken.