Beautyblogger van de maand: Priscilla

De Beautyblogger van de maand is Priscilla! Priscilla staat deze maand voor het eerst in onze Beautyblog top 30 met haar website Glim. Tijd voor een interview!

Hoe kwam je op het idee om een beautyblog te beginnen?
Ik ben ooit begonnen met een persoonlijk blog. Maar nadat ik een gezin kreeg (ik heb een vriend en een zoontje van drie) vond ik het niet meer zo gepast om alle ins en outs van mijn leven online te gooien. Ik stopte met bloggen, maar na een poosje begon ik het schrijven toch wel erg te missen. Natuurlijk is het leuk om gewoon offline een dagboek bij te houden, maar ik miste toch ook de interactie met lezers, de feedback van anderen.

Sinds mijn tienertijd ben ik eigenlijk al verslaafd aan make-up. Niet eens zo zeer aan het dragen ervan, maar aan het verzamelen, nieuwe dingen proberen en nieuwe dingen kopen. Als er vriendinnen bij mij thuis kwamen viel hun mond altijd open bij het zien van mijn collectie. Op een gegeven moment kwam ik beautyblogs op internet tegen en viel het kwartje; dit moest ik ook gaan doen!

Wat voor artikelen schrijf je het liefst?
Ik schrijf het liefst over dingen waar ik echt enthousiast over ben, er zijn een heleboel mooie producten op de markt, maar er zijn er maar enkele die er echt met kop en schouders boven uit steken en als ze dan ook nog eens aantrekkelijk geprijsd zijn is het helemaal feest.

Waar bestaat jouw dagelijkse make-up uit?
Ik draag niet elke dag make-up, maar doe ik het wel, dan ga ik redelijk all the way: een primer, foundation, oogschaduw basis, transparante poeder, wenkbrauwpoeder, blush of een highlighter, oogschaduw, mascara.. Ik voel me gewoon niet lekker met enkel een likje mascara op, dat voelt zo on-af, dan draag ik liever niets.

Waar koop jij je make-up?
Meestal koop ik mijn make-up in de drogisterij. Soms ook bij online beautywinkels als Enchantra, Boozyshop en Promakeupstore, of op eBay. Ik heb een hekel aan winkels als Douglas, Ici Paris e.d. vanwege de persoonlijke aanpak, ik ben namelijk een groot fan van self service. De verkoopster heb ik alleen nodig om af te rekenen!

Wat is het laatste beautyproduct dat je hebt gekocht?
Reinigingsdoekjes! Hele simpele van Essence My Skin, maar ze bevallen erg goed! Mijn vriend is wars van al het beautygedoe, hij vind het maar onzin, maar vlak nadat ik gisteren zo’n doekje over mijn gezicht had gehaald was het ineens: “Wat ruik je lekker!” “Ja schat, dat zijn mijn reinigingsdoekjes” “Je WATT..!?”

Wat vind je het leukste aan bloggen?
Moeilijk! Eigenlijk vind ik alles leuk: het schrijven, foto’s maken (alleen het bewerken ervan vind ik minder), schrijven, aan de lay-out sleutelen en natuurlijk met de producten aan de gang gaan. Maar het magische ervan vind ik toch ook nog steeds dat er gewoon mensen zijn die mijn woorden lezen, mijn foto’s bekijken en reageren op hetgeen wat ik heb gepubliceerd.Mensen die ik helemaal niet ken en die soms niet eens in hetzelfde land wonen als ik.

Wat is jouw beautygeheim?
Ik heb geen beautygeheim, nou ja, één cliché dan; lachen! Als je vriendelijk glimlacht kom je veel beter over op anderen, echt, het doet wonderen!

Beautyblogger van de maand

Elke maand selecteren wij een beautyblogger uit de Beautyblog Top 30. Glim staat deze maand op nummer 30 in de Beautyblog top 30.