Beautygeheimen van celebrities


Op de rode loper hebben alle celebrities een stralende huid en prachtig haar, maar hoe doen ze dat toch? Vandaag laat ik je de beautygeheimen van de celebrities zien.

Cate Blanchett


Cate Blanchett blijft altijd in de schaduw. Rond haar 14e wou ze er graag bij horen en ging ze net als alle meisjes in haar klas zonnen. Ze verbranden en werd zo rood als een kreeft. Sindsdien blijft de actrice altijd in de schaduw. Ze heeft zelfs een tijdje met een parasol rond gelopen. Cate Blanchett is nu 42 jaar oud en heeft nog steeds een prachtige stralende huid.

Demi Moore


Demi Moore is 49 jaar en heeft ook nog steeds een mooie huid. Wat haar geheim is? Moisturizer gebruiken. Zo vaak als ze kan smeert Demi haar gezicht in. Zodra ze thuis komt, maakt ze haar gezicht schoon en smeert ze het in.

Nicole Richie


Hoe Nicole Richie aan haar mooie beachy krullen komt? Ze gebruikt Sunsilk Waves of Envy Sea Mist. Dit is een haarspray met zeezout erin. Het kost maar 4 dollar en is in Amerika gewoon te koop bij de drogist.

Lady Gaga


Lady Gaga’s advies voor een mooie huid is spinazie en orgasmes. In spinazie zitten heel veel anti-oxidanten die geweldig zijn voor je huid. Je hoeft er hellemaal geen rare maskertjes voor te maken, gewoon opeten is genoeg. En wat die orgasmes betreft, ach het kan in ieder geval geen kwaad.

Leighton Meester


Leighton Meester heeft altijd gezichtspoeder bij zich. Zo ziet ze er nooit zweterig uit. Op haar lippen en wangen gebruikt ze Benetint. Deze lip & cheek stain ziet eruit als nagellak, maar geeft een mooie natuurlijke glow aan je huid. Verder maakt de actrice elke dag haar huid goed schoon en gebruikt een gelspray voor volume.

 Foto’s via Weheartit

Leave a Reply

Your email address will not be published.