Beautyproducten voor in het vliegtuig


Ga je binnenkort vliegen? Dan is het verstandig om een aantal beautyproducten mee te nemen in het vliegtuig. Vliegen geeft je huid namelijk de nodige stress en helaas lijken we niet allemaal op Victoria Beckham, die er zelfs na een uren lage vlucht nog uitziet om door een ringetje te halen. Maar met de volgende beautyproducten in je tas kom jij ook een heel eind.

Hydraterende spray

Door vliegen droogt je huid uit. Het is dan ook belangrijk om deze van een extra vochtboots te voorzien. Zelf vind ik het daarom altijd erg fijn om hydraterende spray voor mijn gezicht bij me te hebben. Deze verfrist en hydrateert je gezicht en afhankelijk van het merk kan het ook kalmerend werken.

Oogcrème

Veel vrouwen drinken minder tijdens een vlucht, om zo niet zo vaak naar het toilet te moeten. Dit samen met het gebrek aan zuurstof is funest voor de huid rondom je ogen. Doe daarom zodra je in je stoel zit een beetje oogcrème op om lijntjes te voorkomen.

Getinte dagcrème

Hoewel vliegen met make-up op wordt afgeraden, is dit iets waar veel vrouwen zich toch niet aan houden. Om je huid toch een beetje tegemoet te komen is het verstandig om je dagcrème te vervangen voor een getinte variant en je foundation voor een keertje niet op te doen.

Cream blush

Niemand stapt graag als een levend lijk het vliegtuig uit en daarom is een cream blush noodzakelijk. Net voor de landing doe je een beetje blush op je vinger en breng je dit aan op de appeltjes van je wangen. Zo creëer je een gezonde blos. Cream blush is een verstandigere keuze dan poeder omdat deze minder ruimte inneemt, niet kan breken, je geen kwast nodig hebt en je niet onder de poederresten zit.

Wenkbrauwpotlood

Als je wilt vliegen zonder al te veel make-up op, maar je gezicht toch wat meer uitdrukking wil geven, neem dan een wenkbrauwpotlood mee. Zeker als je in slaap valt, heeft je aangezette wenkbrauw de neiging om te verdwijnen. Daarnaast is je wenkbrauw bijwerken, zelfs met een beetje turbulentie, niet heel ingewikkeld.

Vochtige doekjes

Vochtige doekjes zijn een absolute musthave tijdens een vlucht. Ze komen van pas als je het scherm van de entertainment player aanraakt, bij het eten en als je crème of make-up hebt aangebracht. Natuurlijk kun je ook kiezen voor desinfectie gel, maar in de lucht werken vochtige doekjes toch vaak net even iets makkelijker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.