Beautyproducten voor Sinterklaas


Het is bijna Sinterklaas en dat betekent dat jij, naast anderen een cadeautje geeft, ook zelf iets mag vragen. Hier vind een aantal beautyproducten dat je op verlanglijstje voor Sinterklaas kunt zetten.

Giftset


De H&M heeft elk jaar tijdens de feestdagen verschillende leuke giftsetjes in de winkel liggen. Naast dat de producten erg fijn zijn, ziet de verpakking er ook leuk uit. Hierboven staat een huidverzorgingset bestaande uit een douchecrème, huidcrème en een bodylotion met glanseffect, dit pakketje is te koop voor €4,95. Het manicuresetje is even duur en bestaat uit een nagelriemcrème, handcrème, bokkenpootje en vijl.

Ook de Bodyshop verkoopt rond december allerlei huidverzorgingpakketjes. Hierboven zie je de2gift cubes Morrocan Rose en Cranberry Joy, in beide verpakkingen zitten een douchegel, bodylotion en douchepuff. De setjes kosten allebei €9.

Huidverzorging


In de winter is je huid eens stuk kwetsbaarder en doe je er goed aan je huid wat extra te verzorgen. Sinterklaas is dus een goed moment om een aantal huidverzorgingsproducten te vragen. Zet een goede dag- en nachtcrème op je lijstje, een scrub, wat maskertjes en een aantal reinigingsproducten.

Hierboven staan 2 maskertjes van Dr. Van Der Hoog, deze zijn voor €2,09 te koop. De set van Clinique bevat 3 verschillende producten die zorgen voor een gladde en egale huid in 3 stappen. Het is de bedoeling dat je de producten tweemaal per dag, in de ochtend en avond, gebruikt. Het Anti-Blemish Solutions 3-Stappen Huidverzorgingssysteem kost €33,95.

Parfum


Wil je graag nog een lekker geurtje aan je beautyproducten toevoegen? Zet dan een parfum op je verlanglijstje. Tijdens de feestdagen verkopen de winkels vaak tegen een leuke prijs parfum in een speciale verpakking met daarin het geurtje, bodylotion en douchegel.

Hierboven staan 2 van mijn favoriete geuren. Ma Dame van Jean Paul Gaultier kost €57,60 voor 50 ml. Yves Saint Laurent heeft ook een aantal lekkere geuren zoals Elle en Parisienne. Hierboven staat de geur Parisienne, deze verpakking van 50 ml is voor €62,99 te koop.

Wat je verder nog in het kader van beautyproducten kunt vragen is een haarmasker, bodylotion of fijne haarverzorgingsproducten. Ook een leuk idee is een bon vragen, of weggeven, voor de schoonheidsspecialiste.