Bourjois Mascara Volumizer

Bourjois Mascara Volumizer
Bourjois Mascara Volumizer heeft een transformeerbaar borsteltje, dat zorgt voor meer volume. Maar hoe werkt het nou eigenlijk? Hieronder vind je meer informatie over de Bourjois Mascara Volumizer.

Omdat de Bourjois Mascara Volumizer een transformeerbaar borsteltje heeft, moeten de wimpers 11x dikker worden. Dit lijkt me vrij onmogelijk, maar ik heb nooit een wimper gemeten. Daarnaast zou door deze formule de mascara niet klonteren. De Bourjois Mascara Volumizer bevat herstellende ceramiden, plantaardige was en provitamine B5.

Ik vind de mascarastick een simpel en bijna kinderachtig uiterlijk hebben. Daarnaast heb je weinig grip bij het aanbrengen van de mascara.

Het borsteltje van stap 1 is een afgestreken borsteltje. Met een klein beetje mascara worden de wimpers gespreid en gestructureerd zonder klontjes. Het borsteltje van stap 2 is amper afgestreken, maar geeft de wimpers een extra volume boost. Omdat er door stap 1 al structuur in zit, mogen de wimpers niet erg plakken.

Bourjois Mascara Volumizer is voor 14,90 euro verkrijgbaar in het zwart en bruin. Daarnaast is deze mascara geschikt voor mensen met lenzen en gevoelige ogen.