Bruin zonder zon


Bruin zonder zon, klinkt in eerste instantie misschien wat vreemd. Toch zijn er genoeg mogelijkheden. Want er zijn mensen die niet houden van zonnen en andere hebben een hele lichte huid en verbranden snel. Als je toch een kleurtje wilt krijgen, dan kun je altijd één van deze mogelijkheden gebruiken om bruin te worden zonder zon.

Uit een potje

Tegenwoordig kun je niet om je heen kijken of je ziet wel iemand die zijn of haar bruine kleurtje uit een potje gehaald heeft. Er zijn zoveel zelfbruiningsproducten dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Zo zijn er speciale crèmes, gels en sprays om je een natuurlijk uitziend bruin kleurtje te geven.

Zonnebank

Natuurlijk hoef je het niet per se uit een potje te halen, zo kun je ook een bezoekje brengen aan de zonnebank. Net als wanneer je in de gewone zon gaat liggen, moet je je ook insmeren als je onder de zonnebank gaat. Probeer te zonnebanken om de twee dagen en absoluut niet vaker. Het beste kun je het rustig opbouwen, dus begin niet te snel dan kun je op een gegeven moment steeds langer gaan.

Pillen

Er zijn ook bruiningspillen, al is het gebruik hiervan niet aan te raden. Door de pillen krijg je een gezond bruin tintje, maar de gevolgen op lange termijn zijn nog niet bekend.

Spray cabine

Je ziet het in de film wel eens, van die mensen die zich in zo’n cabine bruin laten spuiten. Vaak gaat het dan mis, maar in werkelijkheid geeft het je een mooie bruine huid. Het is alleen jammer dat deze methode redelijk wat geld kost.

Kortom, met deze tips voor bruin zonder zon kan iedereen een kleurtje krijgen. Word jij alleen natuurlijk bruin of speel je ook een beetje vals?