De trends op het gebied van damesschoenen

De trends op het gebied van damesschoenen

Schoenen zijn erg belangrijk voor een outfit en kunnen je outfit dan ook helemaal afmaken. Toch kan het nog wel eens lastig zijn om de perfecte schoen te vinden. Er is namelijk zoveel keus, wil je een hak, sneaker of juist laars? En welk merk en model past dan bij je? Het is leuk om af en toe de trends te volgen om hier inspiratie van op te doen. Daarom vertellen we je in dit artikel de trends op het gebied van damesschoenen. Lees dus snel verder!

Sleehakken

Ten eerste zijn sleehakken een musthave om in je kast te hebben deze zomer. Sleehakken zijn zijn hakken onder een schoen of laars die in zijn geheel doorlopen. Hierdoor heb je wel profijt van de verhoging van een hak, maar loopt het wel een stuk comfortabeler. Sleehakken zijn dan ook perfect voor in de zomer, doordat ze vaak een open model hebben met bijvoorbeeld een open neus. Hierdoor zijn de schoenen luchtig. Daarnaast hebben ze ook een zomerse uitstraling doordat de hakken vaak bewerkt zijn met een jute touw. 

Een sneakers met een verhoging

Naast sleehakken zijn sneakers ook altijd goed om in je kast te hebben staan. Ook hierbij zijn sneakers die je net een stukje langer maken een optie. Denk bijvoorbeeld aan Alexander McQueen schoenen met een verhoogde zool. Deze schoenen geven een stoer en elegant effect aan je outfit en is dan ook met veel kledingstukken te combineren. Daarnaast zorgt deze verhoging in de zool ook voor extra demping, waardoor de schoen ook erg comfortabel zit. 

Kortom, wanneer je de trends wilt volgen op het gebied van schoenen kunnen sleehakken en sneakers met een verhoging zeker niet aan je schoenencollectie ontbreken. Naast dat ze erg comfortabel lopen, zorgen ze ook nog eens voor een elegante uitstraling. Dus ga jij voor sleehakken of een sneaker met een verhoging?