Essence nagellak lente en zomer 2012


Niet alleen de make-up van Essence wordt voor de lente en zomer van 2012 geüpdate, dit geldt ook voor de nagellak. Ik heb hier een aantal nieuwe producten op een rijtje gezet.

Eens in de zoveel tijd update Essence make-up het assortiment met nieuwe producten en gaan oude producten met 50 procent korting in de uitverkoop. Vanaf maart liggen daarom de schappen weer vol met nieuwe producten. Kijk hier mee naar de leukste Essence nagellak en nagelproducten voor lente en zomer 2012 .


Essence maakt het je deze lente en zomer heel erg gemakkelijk, binnen no time heb je namelijk professioneel gestylde nagels. Met de nagelstickers heb je in een handomdraai een leuke patroon op je nagels, deze zijn in 4 varianten te koop. De nail art sjablonen zorgen ervoor dat je een leuk printje op je nagels kunt lakken en de rechter nepnagels veranderen in het zonlicht van kleur.


Helemaal nieuw in het vaste assortiment van Essence zijn de 4 dubbele nail colour3 lakken. Elke tint bevat 3 kleuren en wanneer je de verschillende lakjes over elkaar heen aanbrengt worden dat er nog meer. De magnetische nagellak is niet nieuw, maar wel uitgebreid met nieuwe kleuren en een nieuwe magneet, hetzelfde geldt voor de toppers van Essence. Als laatst worden er nog een aantal nieuwe verzorgingsproducten toegevoegd aan het assortiment zoals een verzorgende gel en verhardende nagellak .

De stickers zijn grappig en lijken me ook erg handig in gebruik, de rest van de nieuwe producten spreken me niet zo aan. De toppers en magnetische nagellakken zijn leuk alleen ben ik geen fan van Essence nagellak omdat deze meestal erg snel afbladderd.