Essie nagellak Wedding collectie


De Essie nagellak Wedding collectie belooft je nagels de perfecte kleur te geven op de mooiste dag van je leven. Maar ook wanneer trouwen nog lang niet in je hoofd op komt, kun je natuurlijk je nagels lakken met deze mooie nieuwe kleuren. De Wedding collectie is zo gemaakt, dat de nagellak de hele dag goed blijft zitten.


De Essie nagellak Wedding collectie heeft mooie kleuren met bijpassende namen. Zo is First dance de naam van de opvallende rode nagellak. Deze kleur springt echt uit de collectie, omdat de andere kleuren wat behoudender zijn. De nude roze kleur is een stuk minder opvallend dan de rode, maar de naam is er niet minder om. Made to honor is een mooie kleur voor bij een witte bruidsjurk, maar staat natuurlijk ook perfect bij je nieuwe zomerjurkje.


Naast de rode kleur is ook de pastelblauwe nagellak een kleur die echt uit de Wedding collectie springt. Borrowed & blue is de naam van de chique blauwe kleur. De roze Better together blijft qua naam ook niet achter. Het is een mooie kleur, maar ik vind deze roze nagellak niet erg vernieuwend. De nude roze kleur uit deze collectie heeft mijn hart al gestolen. Ben jij ook al verliefd op één van de kleuren uit de Essie nagellak Wedding collectie?

Leave a Reply

Your email address will not be published.