Inspiratie voor ijsjes nail art


Het is eindelijk lente en daar kun je niet alleen je kleding, maar ook je nagels op aanpassen. Hieronder staat daarom inspiratie voor ijsjes nail art.

Heb je zin om lekker te priegelen met nagellak? Ik geef je inspiratie voor nagels met ijsjes erop. Gebruik veel vrolijke kleuren, zoals roze, blauw, geel en groen. Ook kun je veel wit en bruin terug laten komen. Op elke nagel zijn minimaal 3 nagellak kleuren gebruikt voor een vrolijk effect.

Er zijn allerlei verschillende ijsjes op de nagels gemaakt. Op de ene nagel zie je het hele ijsje met hoorntje en al en op de anderen zie je alleen druipend ijs. Ook zitten er veel glitters en diamandjes op de nagels. Hier en daar is een 3D nagel gemaakt in het ijsjes thema. Verder is er veel gepriegeld met stipjes en streepjes.


Sommige ijs nail art zijn echt te druk voor op mijn eigen nagels. Zeker de 3D nail art is niks voor mij. Ik vind de wit met paarse nagels met de geel en blauwe streepjes erop het leukst. De geel met roze nagels met witte streepjes en gekleurde stippen erop zijn ook erg leuk.

Foto’s via Weheartit

Leave a Reply

Your email address will not be published.