Inspiratie voor Paas nail art

Inspiratie-Paas-nail-art
Omdat het alweer bijna Pasen is, wilde ik mijn nagels een passend lakje geven. Tijdens mijn speurtocht op internet kwam ik heel veel leuke Paas nail arts tegen, die ik graag met jullie wil delen.

Aankomend weekend staat de paashaas weer voor de deur. Naast een lekker ontbijt, tientallen eieren en heel veel chocolade, kun je met Pasen natuurlijk ook uitpakken op beautygebied. Zoals je hieronder in de inspiratiefoto’s voor Paas nail art kunt zien kun je vele kanten op met je nagels. Zo kun je kiezen voor konijnen, eieren, kuikentjes en hazen.

Hoewel ik tijdens de paasdagen geen heel haas op mijn nagels schilder, moet ik toegeven dat ik sommige Paas nail arts echt kleine kunstwerkjes vind. De Afbeelding met de konijntjes in verschillende kleuren is bijvoorbeeld erg leuk, maar ook de creatie met de kuikenpootjes, hazenoren en eieren is lekker creatief.

Foto’s via Imgur, Weheartit en Flickr