Inspiratie voor dip-dye haar

Inspiratie-voor-dipdye-haar
Ben jij dol op een bijzonder kapsel? Dit artikel staat namelijk vol met inspiratie voor dip-dye haar. Met deze stijl verf je namelijk de puntjes van je lokken met een aparte kleur.

Een aantal vriendinnen van mij zijn dol op dip-dye haar en daarom heb ik hiervan een aantal inspirerende voorbeelden opgezocht. Het lijkt mij persoonlijk ook wel leuk om te proberen maar ik durf niet echt een hele felle kleur in mijn coupe te verwerken. Als jij dezelfde mening deelt, kun je natuurlijk ook blondje of bruine plukjes proberen in je coupe.

De bovenstaande inspiratie foto’s laten een aantal ideeën zien voor dip-dye haar. Zou jij dit zelf willen proberen of vind je het niks?

Foto’s via Weheartit

Leave a Reply

Your email address will not be published.