Like it or not: nail art met dierenprints

Nail art dierenprints
Vanaf nu is de HOT of Not omgedoopt in Like it or not. De eerste creatie die deze nieuwe categorie mag aftrappen is een nail art met dierenprints.

Hoewel dierenprints vaak gezien worden als ordinair ben ik er stiekem dol op. Het is niet zo dat ik mij van top tot teen hul in deze print, maar het is wel leuk om het zo nu en dan terug te laten komen als detail. Op mijn nagels heb ik dat eigenlijk nog nooit gedaan, maar daar kan weleens verandering in gaan komen.

In deze nail art komen allerlei verschillende dierenprints voor. Zo zien we onder meer een giraffe, zebra en luipaardvelletje. Ondanks dat de 5 printjes bij elkaar misschien een beetje veel zijn, is het wel leuk uitgevoerd. Wat vind jij van deze nagels met dierenprint?

Foto via Imgur