Like it or not: Oscar Sesamstraat nail art

Oscar Sesamstraat nail art
Sesamstraat, we zijn er allemaal groot mee geworden. Toen ik deze nail art van Oscar uit Sesamstraat tegenkwam wilde ik die dan ook graag met jullie delen.

Koekiemonster, Elmo en Bert en Ernie zijn allemaal vrolijke muppets uit Sesamstraat. Toch woont daar in één van de vuilnisbakken ook een grote mopperkont genaamd Oscar. Dit harige, groene monster staat centraal in deze nail art. Op één van de vingers komt Oscar tevoorschijn uit zijn vuilnisbak en de andere nagels zijn voorzien van een wollige vacht.

Hoewel Oscar niet mijn favoriete Sesamstraat muppet is, vind ik deze nail art wel heel leuk gemaakt. Handig is het waarschijnlijk alleen niet, want ik heb het vermoeden dat de groene vacht niet heel lang meegaat. Wat jij van deze nagels?

Foto via Imgur