MAC make-up Gareth Pugh winter 2012


Modeontwerper Gareth Pugh heeft in samenwerking met MAC een make-up collectie uitgebracht voor winter 2012. De lijn is erg futuristisch, donker en zeer excentriek, wat kenmerkend is voor deze ontwerper.

Ik ben naar de presentatie geweest van de Gareth Pugh MAC make-up collectie voor winter 2012. De producten van deze lijn zijn collectors items en zijn daarom ook iets duurder dan de normale MAC make-up. De ontwerpstijl van Gareth Pugh zie je goed terugkomen in de collectie.


Deze MAC make-up collectie heeft 3 nagellakken. Inert, een crèmekleurige lak met grijze tinten, Ascension, een lak met blauw, violet en reflecterend parelmoer en als laatst Hyper, een diepblauwe tint met violet.


Mijn persoonlijke favoriet zijn de lippenstiften in de Gareth Pugh MAC collectie. Er zijn 2 kleuren verkrijgbaar, de Restrict in crème en de Fervent in het donkerpaars.


Naast lippenstiften zijn er ook 2 lipglossen verkrijgbaar. Vacant in een lichte lavendelgrijs met violet en Outrage is paars met lichte glitters.


Metal-X is de naam voor de crème oogschaduwen in de Gareth Pugh collectie. Je kunt ze krijgen in een grijze en donkerpaarse kleur. Een leuk detail is het reliëf op de oogschaduw.


Met de studio Fix Boldblack Lash mascara krijg je zwarte wimpers. Ook hebben ze 2 oogpotloden, de Technakohl Liner in het grijs en zwart.


Ook heeft de collectie 2 pigmenten voor op je ogen. Ardent in het paars en Obscura is een grijze kleur.


Voor je wangen hebben zij een Powder Blush genaamd Strada in een middentoon nudekleur. Ook is er een Beauty Powder genaamd Elude verkrijgbaar in een neutrale beige kleur.


Naast make-up bevat de collectie ook een kwast en opvallende nepwimpers, die van echt haar zijn gemaakt.


Tot slot kun je de MAC make-up van Gareth Pugh opbergen in een mooie zwarte make-up tas, die een glanzen look heeft.

Op de verpakkingen van de producten vind je het logo van Gareth Pugh. Zoals je ziet zijn er veel paarse tinten in deze lijn. Na de presentatie werd er een demonstratie gehouden met de producten van de MAC Gareth Pugh collectie. Het eindresultaat was erg mooi, maar niet voor een alledaagse look. Ik ben in ieder geval fan van de lijn, vooral van de paarse lippenstift. Wat vind jij van de MAC make-up Gareth Pugh collectie voor winter 2012.

[bawlu_buttons]

De collectie is vanaf morgen 7 januari alleen verkrijgbaar in de MAC PRO store in Amsterdam.