MAC make-up Jeanius collectie


De nieuwste lijn van MAC is gebaseerd op spijker en heeft de toepasselijke naam Jeanius collectie gekregen. Spijkerkleuren voeren de boventoom, maar ook lichte kleuren komen volop aan bod in de MAC make-up Jeanius collectie.De MAC make-up Jeanius collectie bestaat uit vier verschillende oogschaduwkleuren, met een leuke spijkerprint.De middengrijze kleur heeft de naam Diva in Distress gekregen en het zilveren knoopje maakt de jeansprint helemaal af. Motorhead is de bijpassende naam van de donkerblauwe kleur met het koperen knoopje. De zwarte oogschaduw met wederom een koperen knoopje heeft de naam Stove Pipe Pink gekregen en White Jeanius is de witte kleur met zilveren knoopje.


De nagellak uit de Jeanius collectie bestaat uit 2 verschillende kleuren. De donkere lak is een zwarte kleur met een blauwe en paarse glitter en draagt de naam Biker Blue en past perfect bij de Jeanius collectie. De mooie lichte kleur met een zachtroze tint is Frayed-to-Order.


Penultimate Brow Maker is de naam voor het wenkbrauwpotlood. De Penultimate eyeliner uit de Jeanius collectie is ook verkrijgbaar in de kleur Rapidblack, die een ware zwarte kleur belooft. Het is jammer dat ze geen mascara hebben gemaakt voor deze collectie, een echte jeans mascara zou leuk zijn!


Bij de 3 lippenstiften uit de Jeanius collectie zie ik niet veel gelijkenis met jeans, maar dat neemt niet weg dat het geen mooie kleuren zijn. Acid Washed is een grijzige beige kleur met een gouden glinstering. De roze lippenstift heet Pretty Please. En de donkere Riveting Rose lippenstift vind ik zelf niet zo mooi, omdat deze kleur nogal opvallend is.


Naast de lippenstiften zijn er ook 3 nieuwe lipgloss kleuren uit! De kleuren van de glossjes lijken erg op de lipsticks, ze vallen in dezelfde kleurtinten. Docile Chrome is een perzikroze kleur met een gouden glinstering, Indigo Pink is een bordeaux gloss met blauwe glans en de grijzige beige kleur heeft de naam Painted On.


Tot slot bestaat de MAC make-up Jeanius collectie nog uit 2 blushes. Roze wangen heb je binnen mum van tijd met de donkerroze kleur Overdryed. Heb je liever subtiele blosjes, ga dan voor de lichtere kleur Pink Cult.

Vanaf 16 april zal de MAC make-up Jeanius collectie in Nederland te koop zijn.