Make-up opbergen doe je zo


Make-up mooi en praktisch opbergen kan best lastig zijn. Je make-up ziet er al snel rommelig uit. Vandaag laat ik je een paar mooie ideeën zien voor het opbergen van je make-up.

Meisjes kamer


Hier wordt de make-up opgeborgen in de slaapkamer. Door middel van een kaptafel ziet het er netjes uit. Je kunt alle make-up en verzorgingsproducten in laatjes en dozen opbergen. Bij deze kaptafel kun je zittend je make-up doen en heb je alles bij de hand.

Nagellakrek


Nagellak opbergen is altijd moeilijk. Veel mensen bewaren hun nagellak in dozen of laatjes. Op die manier is het even zoeken naar het kleurtje die je zoekt. Daarom is een nagellakrek heel handig. Deze hang je aan de muur en zo kun je makkelijk je nagellak vinden en pakken.

Kaptafel


Dit is een makkelijke manier van je make-up opbergen die niet veel ruimte inneemt. De make-up zit niet alleen in het laatje, maar ook in het kleine kastje daarnaast. Op de plank boven de kaptafel staan de verzorgingsproducten. Er hangen ook veel sieraden rond het tafeltje.

In lades


Als je alleen grote lades hebt, zoals op deze foto, kun je het beste je make-up opbergen door middel van bakjes. Als je al je make-up los in de la ligt kun je het misschien moeilijk terugvinden. Je kunt ook een bestekbak kopen voor in je lade. Dat is een goedkope, makkelijke oplossing om je make-up op te bergen.

Make-up kamer


Op deze kamer staat bijna overal make-up en toch ziet het er geordend uit. Op kleine randjes staan de nagellakpotjes en de kwasten worden in vazen gedaan. In de vazen zitten kleine steentjes, die eigenlijk bedoeld zijn voor op de bodem van een aquarium. Zo kun je kwasten makkelijk vinden en terugzetten.

Chique


Dit is een chique manier om je make-up op te bergen. De kaptafel heeft een antieke uitstraling en op het blad staat decoratie. Je kunt er bijvoorbeeld kaarsen of bloemen op zetten. Door de doorzichtige stoel en het blauwe behang is de kamer ondanks de antieke meubelen alsnog modern.

Foto’s via Weheartit