Make-up producten voor Sinterklaas


Nog op zoek naar een aantal leuke make-up producten die je op je Sinterklaas verlanglijstje kunt zetten? Hier vind je een aantal ideeën.

Nieuwe make-up is altijd leuk om te kopen, maar nog leuker om te krijgen en daarom een perfect cadeau voor op je Sinterklaas verlanglijstje. Mocht je met een groep vriendinnen lootjes trekken en kiezen voor een klein bedrag is make-up een goed idee om te vragen omdat dit in alle prijsklasse verkrijgbaar is. Ook als je liever een keer een duurder make-up product wilt wat je normaal gesproken niet voor jezelf koopt is Sinterklaas de gelegenheid om dit product bijvoorbeeld aan je ouders te vragen.


Benieuwd naar een nieuw make-upproduct wat je zelf niet zo snel zou kopen, vraag het dan voor Sinterklaas. Ikzelf ben erg benieuwd naar de bovenstaande producten. Het wimperpoeder uit de Essence Vampire’s Love collectie belooft lange wimpers met veel volume. Je zou eerst een laagje mascara moeten opbrengen, vervolgens wat poeder en daarna weer mascara. De poeder kost €2,99.

Een ander product wat op mijn verlanglijstje prijkt is de Prime and Fine van Catrice, deze is te koop voor €4,99. Dit product zou de huid zacht moeten maken en maakt lijntjes en poriën onzichtbaar. Een ander product, ook uit de Essence Vampire’s Love collectie, waar ik ook benieuwd naar ben is de blush van €2,49. Normaal gesproken gebruik ik een blush in poedervorm, maar deze is eentje van gelei.


Een perfect surprise cadeautje om zelf te vragen, of juist weg te geven, is een make-up giftset. De H&M heeft rond de feestdagen altijd erg leuke setjes voor een klein prijsje in de winkel liggen. Hierboven zie je een set van 5 kleuren nagellak, deze kost €6,95 en een make-upsetje bestaande uit oogschaduw en lipgloss voor €5,95. De verpakking met lipgloss kost €4,95.


Sinterklaas is ook een goed moment om je te verwennen met wat betere make-upmerken. Vooral als je normaal gesproken wat goedkopere merken make-up, zoals Essence of Catrice koopt, is het leuk om nu eens een wat duurder product te vragen wat je meestal niet voor jezelf koopt.

Een goede mascara is voor elke vrouw onmisbaar, hierdoor oogt je gezicht in 1 opslag een stuk frisser. De lippenstift van Lancome is €29 en het oogpotlood van Clinique, kleur Black Diamond, kost €15,40. Hierboven staat de Blackout Waterproof mascara van Dior, deze kost €30. Het paarskleurige oogschaduwpoeder is van MAC make-up en is te koop voor €23,95.

Leave a Reply

Your email address will not be published.