Make-up tips voor op je werk


Waar je ook werkt, je opmaken waar collega’s bij zijn is meestal niet de bedoeling. Met deze make-up tips voor op je werk zie je er toch de hele dag goed uit.

De meeste mensen werken niet alleen maar met vrouwen. Zeker op een kantoor kan er nogal vreemd opgekeken worden wanneer je uitgebreid je mascara en eyeliner gaat aanbrengen onder werktijd. Met deze make-up tips voor op je werk kun je er toch de hele dag netjes opgemaakt uitzien.

Houdbaar

Wanneer je naar je werk gaat, heb je meestal een lange dag voor de boeg. Natuurlijk kun je tussendoor af en toe je make-up bijwerken, maar vooral de basis moet de hele dag goed blijven zitten. Gebruik een primer voordat je je gezichtsmake-up aanbrengt en gebruik ook een basis onder je oogschaduw. Wanneer je alles ook nog fixeert met een spray weet je zeker dat je niet om het half uur naar het toilet moet om je make-up te checken.

Noodpakket

Wanneer je een vaste werkplek hebt, is er meestal wel een plaats waar je een klein make-uptasje kunt neerzetten. In de onderste lade van een kast, of gewoon op je bureau. Wanneer je ’s ochtends niet zo heel veel tijd had, of wanneer je onverwacht een puistje voelt opkomen, kun je dan toch even naar het toilet om je make-up bij te werken. Dit scheelt ook een hoop gesjouw met make-up spulletjes in je tas.

Spiegeltje

Wanneer je even snel wilt checken of je haar en je make-up nog goed zit, is het onzin om steeds naar de toiletten te lopen. Je kunt natuurlijk een spiegeltje op je bureau of in een lade leggen, maar dit is wel erg opzichtig. Een minder opvallende optie is een spiegeltje in je agenda. Plak bijvoorbeeld een spiegeltje aan de binnenkant van de kaft, zodat je ongemerkt even kunt checken of je lippenstift nog goed zit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.