Nail art voor Koninginnedag


Ben je gek op nagellak en wil je er wat leuks mee doen voor 30 april? Dan zit je hier goed, want ik heb wat creatieve nail arts gevonden voor Koninginnedag.

De hoofdkleur die gebruikt is voor de Koninginnedag nail art is natuurlijk vooral oranje gecombineerd met rood, wit en blauw en soms wat goud of zilver. Veel tekeningetjes die je op de nagels ziet zijn de Nederlandse vlag of een kroontje, maar er komen ook heel ander motiefjes voorbij. Denk bijvoorbeeld aan stippen en krassen die absoluut niks met Koninginnendag te maken hebben.

De nail arts voor Koninginnedag vind ik erg leuk. Ik zit er over na te denken om zelf ook mijn nagels een mooie look te geven voor de verjaardag van Bea. Het probleem is alleen dat ik niet goed ben in kunstwerkjes maken op mijn nagels. Het zal dus een vrij eenvoudige worden, zoals de foto waarop elke nagel een ander kleur heeft. Lekker simpel, maar wel leuk. Ga jij ook een nail art uitproberen voor 30 april?

Foto’s via Beautywithflair, ChrissyNailart, Nailpolishlives, Thenailaddict, Cajanails, Nailfairytale, Otplace en Polishsis