OPI nagellak Shatter collectie


Na de Black Shatter nagellak en de Zilver Shatter Crackle, komt OPI nu met vijf nieuwe Shatter kleuren. De Shatter lak breng je aan over een andere kleur nagellak, waarna de Shatter nagellak gaat brokkelen. Zo krijg je door de Shatter nagellak een aparte textuur op je nagels.


Je brengt de OPI Shatter nagellak aan als een gewone nagellak, waarna de lak als het ware in vakjes breekt. Eerst was er alleen de zwarte Shatter, maar nu zijn er 5 nieuwe kleuren. Zo is er de helderblauwe Turquoise Shatter lak, die je over een andere lak kunt aanbrengen. Ook de donkere Navy lak en de Blue, zoals de naam al zegt, een donker blauwe lak zijn Shatter kleuren.


Dan zijn er nog de rode, witte en natuurlijk de zwarte Shatter kleuren. Allemaal geven ze je nagels een aparte textuur. Je kunt ze dan ook over elke andere kleur aanbrengen, al vraag ik me af of elke kleurencombinatie er mooi uit zal gaan zien.


De OPI nagellak Shatter collectie is perfect voor meiden die eens iets anders met hun nagels willen. Met deze bijzondere nagellak fleur je je nagels op en geef je ze een niet alledaags effect. Ik ben zelf niet zo’n fan van de Shatter lak, maar als ik moest kiezen zou ik voor de witte gaan. Wat vinden jullie van de OPI Shatter nagellak?

Leave a Reply

Your email address will not be published.