Review: Catrice lippenstift Ultimate Shine


Tijdens de Kruidvat zomercruise heb ik een tas vol make-up gekregen. In deze tas zat ook de Catrice lippenstift Ultimate Shine in een aubergine-zilvere kleur. Dit is niet mijn kleur, maar toch heb ik een review over geschreven.

Product

Catrice lippenstift Ultimate Shine kost 3,99 euro en is dus lekker goedkoop. Voor mijn review gebruik ik kleur 020 Metal Dust, een aubergine-zilvere kleur. De kleur vind ik vreselijk, maar men mag een gegeven paard niet in de bek kijken, waardoor ik kijk naar de kwaliteit van het product en niet zo zeer de kleur.

Allereerst kijk ik naar de verpakking. Catrice komt altijd met frisse, hippe producten en ook de Catrice lippenstift Ultimate Shine heeft een leuke verpakking.

Gebruik

De lippenstift is bijna geurloos en smeert makkelijk, te makkelijk. De stift heeft geen grip op mijn lippen en ik moet echt een paar keer smeren voordat mijn lippen helemaal zijn ingekleurd.

Resultaat


Afgezien van de vreselijke kleur, ben ik niet echt te spreken over het resultaat. De lippenstift is niet geheel dekkend, maar geeft wel af. Daarnaast blijft het hooguit een kwartier zitten en is de lippenstift totaal niet kissproof. Deze lippenstift komt wel de belofte na, want glanzen doet het wel zoals je ziet.

Product: Catrice lippenstift Ultimate Shine
Prijs: 3,99 euro

Pluspunten
+ Prijs
+ Verpakking
+ Glans

Minpunten
– Niet dekkend
– Blijft niet lang zitten
– Lelijke kleur
– Moeilijk te smeren

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”8.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”5.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”4.0″ ]