Review: Catrice mascara Better Than


De Catrice mascara Better Than is een waterproof mascara, die belooft 100 procent resistent te zijn tegen tranen, zweet en koud water. Ik testte deze Catrice mascara om te zien of de mascara deze mooie belofte waar kan maken.

Product


Een waterproof mascara die met 100 procent zekerheid belooft geen vlekken te geven of door te lopen, moet natuurlijk uitgetest worden! Je zou met deze mascara op kunnen huilen, zweten en in de regen kunnen fietsen, want daar is deze mascara tegen bestemd. Daarnaast heeft deze mascara nog een belofte, namelijk dat je deze mascara makkelijk kunt verwijderen met warm water.

Gebruik


De mascara brengt makkelijk op en dat komt mede door het borsteltje. Ik houd zelf niet van een te dunne borstel, maar deze zit tussen middeldik en dik in. Bovendien zijn het haren, wat ook eenvoudiger opbrengt dan een rubberen borsteltje. Toch moet je voor een echte zwarte oogopslag wel wat laagjes mascara op doen, nadeel is ook dat je wimpers daardoor weer sneller aan elkaar plakken.

Resultaat

Het resultaat is beter dan ik had verwacht, maar niet heel spectaculair. Ik ben met deze mascara gaan sporten, omdat de mascara zou moeten blijven zitten bij het zweten. Tijdens het sporten had ik inderdaad geen uitgelopen ogen van de mascara, want de mascara zat er nog goed op!


Hoewel je de mascara er makkelijk af zou moeten kunnen halen met warm water, ben ik hier niet zo te spreken over. Alleen met warm water krijg je deze mascara namelijk echt niet weg. Het merendeel gaat er tijdens het douchen wel af, maar toch blijft er onder je ogen nog een hoop mascara zitten.

Product: Catrice mascara Better Than
Prijs: €4,99

Pluspunten
+ Brengt makkelijk op
+ Loopt niet uit
+ Goedkoop

Minpunten
– Is niet met warm water te verwijderen
– Meerdere lagen nodig

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”5.0″]