Review: E.L.F. matte topcoat


Eerder kon je op Beautyblog al zien hoe je je nagels voorziet van mooie matte tips. Hier lees je wat ik vind van de matte topcoat van E.L.F.

E.L.F. is een afkorting voor Eyes, Lips, Face. De producten van dit budgetmerk zijn te koop in een online webshop, voor een lage prijs. Er zitten wel verzendkosten aan vast, maar als je een grote bestelling doet blijven de prijzen laag. Door deze lage prijs was ik erg nieuwsgierig naar de kwaliteit van de matte topcoat van E.L.F.

Product

De matte topcoat van E.L.F. komt in een klein glazen potje met een zwarte dop. De lak ziet er in het potje al mat uit. Er zit geen sterke geur aan dit lakje, dat is erg prettig. Voor deze review lak ik de topcoat over een nude kleurtje.

Gebruik


Door de platte dop ligt deze nagellak fijn in de hand. Het kwastje is smal, maar hierdoor kun je wel precies werken. De topcoat droogt erg snel, dit is aan de ene kant fijn maar aan de andere kant zorgt het wel voor een streperig effect.

Resultaat


De matte nagellak van E.L.F. vind ik niet helemaal mat. Natuurlijk is het logisch dat er een glansje te zien is in het licht, maar er bestaan betere matte topcoats dan deze, zoals die van Essence. Ook droogt de lak nogal streperig op. Dit gebeurd me ook met andere matte lakjes, maar bij deze is het wel heel erg extreem.

Product: E.L.F. matte topcoat
Prijs: 1,00 euro

Pluspunten
+ Lage prijs
+ Droogt snel

Minpunten
– Droogt streperig op
– Niet helemaal mat

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”5.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.