Review: Essence lipgloss Stay with me


Essence heeft sinds kort de lipgloss Stay with me in het assortiment. Ik heb deze Essence lipgloss getest om te zien of de gloss zijn belofte waar maakt.

Product

Ik heb kleurnummer 2 uit de Essence stay with me lipgloss lijn getest. Deze lichtroze gloss draagt de zomerse naam My favorite milkshake. Het lichtroze kleurtje heeft een lekkere frisse geur, wat niet onbelangrijk is voor een lipgloss.

Gebruik


De applicator waarmee je de gloss aanbrengt, heeft een aparte vorm door het platte stukje dat in het midden zit. Hierdoor komt er niet teveel op de applicator terecht en kun je de lipgloss geleidelijk aanbrengen.

Resultaat


Als je de lipgloss bekijkt is het een mooie kleur, maar op je lippen zie je hier weinig van terug. De gloss maakt je lippen wel glimmend, maar laat geen echte roze kleur achter. Stay with me belooft lang te blijven zitten en deze belofte komt de gloss dan ook aardig na. Toch is het na anderhalf uur wel weer tijd voor een nieuw laagje.

Product: Essence Stay with me longlasting lipgloss

Prijs: €1,99

Pluspunten
+ Glanzend
+ Goedkoop
+ Ruikt lekker

Minpunten
– Bijna geen kleur

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”6.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”5.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.