Review: Essence nagellak Nude Glam


Essence nagellak heeft een Nude Glam collectie uitgebracht die bestaat uit 7 verschillende tinten. Ik mocht Café Olé, het laatste nummer uit de rij, uittesten.

Product

De Essence Nude Glam nagellak die ik ga uit proberen heeft een lichte bruingrijze kleur. Eigenlijk houd ik niet zo van nude tinten, maar deze sprak me gelijk aan. Ik ben dan ook benieuwd hoe het er op mijn nagels uit gaat zien. Op het kleine potje, waarvan de dop in dezelfde kleur is als de lak, zit een klein stickertje waarop staat dat het om nummer 07 Café Olé gaat. Op het potje staat essence nude glam geschreven en er wordt aangegeven dat als je wil dat de nagellak goed dekkend is, je het beste 2 laagjes aan kunt brengen.

Gebruik


Wanneer ik het dopje van het potje draai komt me gelijk de welvertrouwde stinkende geur tegemoet. Verder heeft het kwastje een normaal formaat, het oogt niet dikker of dunner dan bij andere nagellak merken en daardoor is het prima om mijn nagels mee te verven. Na 1 laagje dekt de Essence Nude Glam nagellak al redelijk goed, maar toch doe ik er 2 op voor een extra mooi resultaat. Dit gaat me allemaal erg soepel af, zonder uit te schieten en dergelijke. Alleen doet de lak er wel erg lang over voordat hij goed droog is!

Resultaat


Ondanks dat ik niet zo van de nude tinten ben, vind ik deze kleur erg mooi ogen op mijn nagels. De Essence Nude Glam nagellak bleef ook bijna 2 dagen goed op mijn nagels zitten. Dat zijn dus al 2 dikke pluspunten, maar wat ik wel erg jammer vind aan deze nagellak is dat hij erg langzaam droogt. De eerste keer dat ik de glam opbracht zat ik waarschijnlijk een film te kijken of iets dergelijks, want toen viel het me niet zo op, maar vanmorgen had ik het in de trein opgedaan en was het een half uur later nog niet droog!

Product: Essence nagellak Nude Glam, 07 Café Olé
Prijs: 1,29 euro

Voordelen:
+ Mooie kleur
+ Dekt goed
+ Blijft goed zitten

Nadelen:
– Droogt langzaam

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”6,5″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.