Review: Kruidvat Nail Oil


Als ik geen handcrème gebruik, dan zijn mijn nagelriemen vaak droog. Mijn nagels breken ook heel vaak af. Kortom mijn nagels zijn niet altijd in de beste conditie. Daarom heb ik de Nail Oil van Kruidvat getest om te kijken of het product werkt voor mijn nagelriemen en nagels.

Product


Kruidvat Nail Oil is een hydraterend oliecomplex op basis van natuurlijke oliën. Het is verrijkt met vitamine E en F. Het product moet de conditie van droge en beschadigde nagels herstellen en beschermen tegen broosheid. Bij regelmatig gebruik zou de nagelolie mijn nagels weer sterk en flexibel maken en de nagelriemen zacht en soepel. De Kruidvat Nail Oil zit in een nagellakpotje en ruikt naar verschillende oliën. Het heeft geen sterke geur, maar de geur is wel aanwezig.

Gebruik


Je moet het product aanbrengen op schone, droge nagels en nagelriemen. Het werkt hetzelfde als een nagellak, alleen moet je de nagelolie ook nog op je nagelriemen doen. Je hoeft niet bang te zijn dat je uitschiet, want dat maakt niet zoveel uit bij dit product. Bij overtollige olie kan je met een tissue afnemen. Als je een optimaal resultaat wilt, dan moet je de nagelolie ’s nachts laten inwerken.

Resultaat


Ik heb de Kruidvat Nail Oil een paar dagen getest en tot nu toe zijn mijn nagelriemen wel aan het herstellen. Mijn nagelriemen zijn zachter, maar dat maakt het makkelijker om de open stukjes van mijn nagelriemen af te halen. Dit vind ik wel een minpunt van het product. Ook zien mijn nagels en nagelriemen er een tijdje vettig uit, terwijl ik niet zoveel heb aangebracht. Mijn nagels lijken sterker, maar ik moet het product regelmatiger gebruiken om ze echt sterk te krijgen. Het resultaat is vooral te zien bij mijn nagelriemen. Kortom, het product heeft zijn plus en minpunten.

Product: Kruidvat Nail Oil
Prijs: € 2,99

Pluspunten:
+ Brengt makkelijk op
+ Nagels worden sterker

Minpunten:
– Olie is vettig en geeft af
– Kan nagelriemen te zacht maken

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”6.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]